Powiat nowodworski. To oni walczą o tytuł Mistrza Smaku
Restauracja Kobaltowa w Kątach Rybackich Restauracja działa w Hotelu Tristan w Kątach Rybackich. M.in. piękne położenie całego obiektu wpływa na jego kulinaria. Z okien Restauracji widać wody Zalewu Wiślanego, niedaleko jest także do morskiej plaży. Takie położenie naturalnie zobowiązuje do serwowania ryb morskich oraz słodkowodnych. Za smaki w Restauracji Kobaltowej odpowiada szef Wojciech Rabiega, znany już z poprzednich edycji kulinarnego plebiscytu „Dziennika Bałtyckiego”. Autorskie Menu Szefa Wojciecha Rabiegi opiera się na sezonowych składnikach i zmienia się z rytmem pór roku. Zawiera mazurskie kasze, ryby morskie i zalewowe, żuławskie miody i owoce, pomorską brukiew czy też ślimaki z Pasłęka. Dodajmy, że przestronne wnętrza Restauracji łączone z salami konferencyjnymi umożliwiają organizację wesel, konferencji i imprez okolicznościowych. Dodatkową atrakcją są pokazy live cooking.