MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
4 z 8
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Ryby warto posolić około 15 minut przed smażeniem.
fot. 123rf.com/lenyvavsha/zdjęcie ilustracyjne

Kiedy solić rosół, a kiedy ziemniaki? Zobacz 7 dań, które łatwo przesolić. Oto kluczowe zasady do smacznego obiadu

Solenie smażonego karpia

Ryby warto posolić około 15 minut przed smażeniem.

Zobacz również

Atak nożownika w Mannheim. Nie żyje 29-letni policjant

Atak nożownika w Mannheim. Nie żyje 29-letni policjant

Niezapomniany koncert wspomnieniowy na zakończenie festiwalu w Opolu

Niezapomniany koncert wspomnieniowy na zakończenie festiwalu w Opolu

Polecamy

Ma ciało 20-latki, a jest znacznie starsza. Jak o formę dba Joanna Koroniewska?

Ma ciało 20-latki, a jest znacznie starsza. Jak o formę dba Joanna Koroniewska?

Paliwo taniej w długi weekend! Ruszają promocje

Paliwo taniej w długi weekend! Ruszają promocje

Deser tylko dla dorosłych, najlepszy na babskie spotkanie. Zachwytom nie ma końca!

Deser tylko dla dorosłych, najlepszy na babskie spotkanie. Zachwytom nie ma końca!