MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 15
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Przygotowanie placuszków zacznij od umycia wszystkich...
fot. Katarzyna Puczyńska

Chrupiące placki warzywne z ziemniakami, cukinią i marchewką. Przepis na lekki, wiosenny obiad. Jeden składnik dodaje wyjątkowego smaku

Placki warzywne z fetą. Krok 1

Przygotowanie placuszków zacznij od umycia wszystkich warzyw. Ziemniaki obierz, zetrzyj na tarce na dużych oczkach i przełóż na grube sito, by odsączyć nadmiar wody.

Zobacz również

Onet: Polscy żołnierze na granicy zatrzymani za oddanie strzałów ostrzegawczych

PILNE
Onet: Polscy żołnierze na granicy zatrzymani za oddanie strzałów ostrzegawczych

Ocalić od zapomnienia - piosenki Marka Grechuty w wykonaniu Sceny pod Regałem.

Ocalić od zapomnienia - piosenki Marka Grechuty w wykonaniu Sceny pod Regałem.

Polecamy

Tani, domowy sposób mojej babci na gładką skórę. Pielęgnuje i leczy. Na wysypkę i AZS

Tani, domowy sposób mojej babci na gładką skórę. Pielęgnuje i leczy. Na wysypkę i AZS

W upały robię taką sałatę z ogórkami. Idealna do lekkiego obiadu

W upały robię taką sałatę z ogórkami. Idealna do lekkiego obiadu

Ten dip czosnkowy zawsze robi furorę. Podaję go na grilla, do mięs, warzyw i chleba

HIT DNIA
Ten dip czosnkowy zawsze robi furorę. Podaję go na grilla, do mięs, warzyw i chleba